Cycling for Fun Cycling Manager Game- Juego de ciclismo

Nederlandstalig CFF forum => Nederlands Nationaal Team => Topic started by: WVAchteruit on March 24, 2018, 07:45:05 pm

Title: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on March 24, 2018, 07:45:05 pm
We beginnen dit jaar met de U23 met een klimtijdrit en alhoewel ik nieuw ben, ken ik de meeste mannen wel van toen ze nog wat jonger waren. Sterker nog het successeizoen 35 sloten we ook af met een klimtijdrit. Daarover zei ik vooraf:

De finale van de U21 dit jaar is in Italië. Tactiek zal in deze laatste rit geen rol spelen, want het is een klimtijdrit. Maar voordat er wordt geklommen is er nog een vlakke aanloop van enkele kilometers. Het zal zaak zijn hier goed te doseren en niet ter hard van start te gaan. Deze ervaring is wel een dingetje, aangezien we met een relatief jonge selectie afreizen naar Biella.

(http://www.cyclingforfun.org/cff/etapas/oropa.jpg)

Selectie
Ernest Daatzelaar (20, Valmatown) Kopman
Stijn Zandstra (20, Oldboys_Club) Toppuntenscorer
Carlo Huybrechts (19, Oldboys_Club)
Herman Witsche (19, DreamTeamYvonne2)
Eelco Hartlooper (19, JaviTeamCCF)
Teun Runhaar (20, Littlegreenbag)
Jonas Wassenaer (20, Goats)
Jonathan Ouwens (19, Absyntt)
Rogier Ensing (19, Telleriarte) Stagiair

Ernest Daatzelaar maakt zijn debuut als internationaal en is gelijk kopman (hij mag als laatste van start). Hij is een aardige klimmer, maar vooral één van de weinige echte specialisten in de klimtijdrit. Deze rit is namelijk ideaal, omdat hij goed kan tijdrijden en klimmen én omdat we alleen maar bergop moeten. Helemaal ideaal had hij het gevonden als er nog onverharde stroken waren geweest, maar je kan niet alles hebben. Als tweede renner die zeker in de punten moet komen, zal Stijn Zandstra weer zijn opwachting maken. Hij weet dan ook hoe je in de punten rijdt met een overwinning en een 16e plaats staat hij op plaats 7 in het individuele klassement. Hopelijk kan hij de top 5 binnen rijden en misschien zelfs het podium bereiken (wat met een top 12 positie nog haalbaar is). Één ding is zeker. Het gaat spannend worden wie uiteindelijk de winst pakt in deze thriller.

De eindstand was toen:
(https://i.imgur.com/XpK6rkL.png)

We zijn echter nu al 2 jaar verder en het is natuurlijk ook net een andere rit, nu geen vlakke aanloop, en het gaat dit keer om dé Alpe d'Huez waar deze rit waar ondanks de fijne temperatuur het weer alles behalve lekker zal zijn met regen en wind.

(http://www.cyclingforfun.org/cff/etapas/hueztt.jpg)

De selectie
Ernest Daatzelaar (22, Valmatown) Kopman
Herman Witsche (21, DreamTeamYvonne2)
Carlo Huybrechts (21, Oldboys_Club)
Stijn Zandstra (22, Oldboys_Club)
Eelco Hartlooper (21, JaviTeamCCF)
Wilfred Melchior (21, Piceno_Bike_Team)
Niels Sweelinck (21, JaviTeamCCF)
Teun Runhaar (22, Littlegreenbag) Wildcard
Rogier Ensing (21, Telleriarte) Wildcard

7 van deze 9 renners waren er 2 seizoenen geleden ook bij. Daatzelaar was toen de beste en de kopman en zal dat deze keer weer zijn. Runhaar en Ensing waren toen beter dan ik ze had ingeschat en mede daarom zijn die (op het nippertje) weer geselecteerd als Wildcard. Die mogen ook vroeg starten in de hoop dat het dan wat minder glad is in de 21 bochten. Doel en verwachting is toch wel om minstens 2, maar eigenlijk gewoon weer 3, renners in de punten te krijgen en dat Daatzelaar zijn prestatie van 2 seizoenen geleden evenaart of zelfs overtreft.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on March 26, 2018, 08:44:50 am
 :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Wat een fout, terwijl Ernest Daatzelaar neerlands beste klimtijdrijder is, is zijn broertje Louis een redelijke klimmer en door een foutje is niet Ernest maar Louis geselecteerd. Al met al vallen plaats 10 en 12 in deze rit dan nog wel mee, maar de kopman ontbrak dus en zo beginnen we met minsten 100 punten minder dan mogelijk was  :-[ :-[ :-[ :-[
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: combuijs on March 26, 2018, 02:10:30 pm
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Wat een fout, terwijl Ernest Daatzelaar neerlands beste klimtijdrijder is, is zijn broertje Louis een redelijke klimmer en door een foutje is niet Ernest maar Louis geselecteerd. Al met al vallen plaats 10 en 12 in deze rit dan nog wel mee, maar de kopman ontbrak dus en zo beginnen we met minsten 100 punten minder dan mogelijk was  :-[ :-[ :-[ :-[

Ja, altijd lastig die familievetes, heb ik ook wel een paar keer fout gedaan...
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on March 30, 2018, 11:14:19 am
We gaan deze week naar Ierland in Loughrea een iets oplopende sprint zullen hebben, in de finale liggen ook nog 2 heuvels maar die mogen geen naam hebben. Toch zullen de pure sprinters hier geen hoge ogen gooien, want we beginnen met een pittige klim. De kopman zal dan ook niet iemand zijn die op 1 van de lijstjes bovenaan staat. De twee beste renners voor deze rit zijn namelijk Tobias Ratelband (nummer 6 bij de sprinters en nummer 12 bij de heuvelsprint) en PP Hoogers (nummer 5 heuvelsprint en 11 sprint). Deze rit lijkt op het lijf van Ratelband geschreven, want er wordt geklommen en de rit is redelijk kort. Hoogers kan dan weer best aardig klimmen voor een heuvelsprinter. De selectie wordt aangevuld met (heuvel)sprinters die aardig kunnen klimmen en een klimheuvelaar die aardig kan sprinten. Een lastige rit voor een bondschoach, dus hopelijk weet ik net de juiste tactiek te kiezen en slaan we een slag.

Profiel
(http://www.cyclingforfun.org/cff/etapas/loughrea.jpg)
 
Selectie
De kopman en meesterknecht zijn duidelijk. Van de rest is het even afwachten wat nou uiteindelijk de doorslag gaat geven. Van Peels wordt niets verwacht, maar die krijgt de kans om even te snuffelen.
Tobias Ratelband (22, Zurrasperos) Kopman
Peter Paul Hoogers (22, JoebaCycling,) Meesterknecht
Max Alberts (22, Angel_Casero) Knecht
Sjoerd Nelisse (22, diogoimparavel) Knecht
Karsten Rutte (22, Shopitos_Cycling) Knecht
Anton Benschop (22, FinOCyclinGTeaM) Knecht    
Max Gorter (21, TurronesIsBack) Stagiair
Auke Slik (21, WinterIsComing) Stagiair
Bob Peels (20, Jylland) Stagiair
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: combuijs on March 30, 2018, 12:12:41 pm
Tjakka!
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 02, 2018, 08:40:36 am
Ratelband heeft samen met zijn bonscoach een sessie bij zijn oom geboekt, want dit ging alles behalve goed.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 06, 2018, 02:13:20 pm
Een heuvelvlakrit in Luxemburg staat er deze week op het programma. Hier hebben we op papier betere mannen voor dan de rit van vorige week, dus hopelijk kunnen we een inhaalslag beginnen.

(http://www.cyclingforfun.org/cff/etapas/differ.jpg)

Terugkijken
Vorig jaar was er bij U21 ook een heuvelvlakrit. Daarin werd Stijn Biesheuvel derde. Het jaar daarvoor was er alleen een heuvelrit waarin Vincent Eden de derde plaats opeiste. Het is dan ook geen verrassing dat deze renners de selectie aanvoeren. Vorig seizoen werd Vincent Eden trouwens 27ste in de heuvelvlakrit, hopelijk kan hij dat dit jaar in een vrije rol verbeteren.

Selectie
Stijn Biesheuvel (21, BetisCFF) Kopman
Vincent Eden (22, Kalenji) Vrije rol
Sjoerd Krul (21, CTBF) Meesterknecht
Tjerk Jaliens (22, WaterBoys) Meesterknecht
Eduard VanLent (22, HITRACEHIT) Knecht
Eddy Wagendorp (22, CTBF) Knecht
Ivo Tusveld (21, WYGRAM_to) Knecht
Tjerk Zevenbergen (22, Gloucester) Waterdrager
Wybe Scheepstra (20, AstaNunca) stagiair

Aangezien Tjerk en Eddy liever wat kasseitjes op de heuvels zien, zal het voor hun vooral een opwarmertje worden. Om de zwaarte van de kasseien meer te benaderen mag Tjerk daarom de hele rit met bidonnen gaan slepen.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 08, 2018, 10:46:09 pm
Te veel risico genomen in sectie 1 en vervolgens komt de Stijn in sectie 3 ook nog alleen te zitten. In sectie 4 kan vroege ontsnapper Tusveld nog wel een beetje helpen, maar de achterstand is al te groot voor een toppositie. Stijn is zo 14e in de daguitslag en pas 4e bij de 21 jarige. Eden volgt pas op plaats 31, het gaat nog niet naar wens.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 13, 2018, 02:24:47 pm
(http://www.cyclingforfun.org/cff/etapas/courcheveltour.jpg)
Een redelijk standaard klimvlak rit. Dat betekent dat de volgende mannen het mogen gaan doen:

Selectie
   Hugo Beverweerd (22,   Mecatoneuno99) Kopman
   Stijn Zandstra (22, Oldboys_Club) Vrije rol
   Ivo VanAmerongen (22, CC_Porco_Jones) Meesterknecht
   Teun Runhaar (22, Littlegreenbag) Knecht
   Seth Peters    (22, Martico)  Knecht
   Jonas Wassenaer (22, Goats)  Knecht
   Emiel De Haan (21, Lamoncadense)  Knecht
   Florian Langeveld (20, JaviTeamCCF) Stagiair
   Bert VanHoensbroeck   (   21, Nomesofocles_Ketesquilo)  Waterdrager

Twee seizoenen geleden was er een bijna identieke rit bij de U21, toen werd Seth Peters 6e, ondertussen is hij in de hiërarchie toch aardig teruggezakt. Beverweerd was er toen ook bij, maar was slechts knecht, VanHoensbroeck en VanAmerongen waren er toen ook bij.

Vorig jaar mochten VanHoensbroek en Langeveld ook al knechten in de klimvlakrit (en Beverweerd trouwens ook) toen werden de kopman en vrije rol 7e en 21e, we hopen dat zondag te overtreffen.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 16, 2018, 04:48:24 pm
Doel was beter doen dan de 7e plaats vorig jaar en de 6e plaats 2 jaar geleden bij de U21 en dat doel is behaald met een 5de plaats. Toch zat er mogelijk meer in, misschien had ik toch in sectie 4 in de afdaling meer risico moeten nemen en een 0 moeten rijden en mogelijk had ik vrije rol Zandstra moeten laten knechten, want die kwam er niet aan te pas (echter of dat verschil had gemaakt weet ik niet, aangezien hij dan denk ik ook met 21 was begonnen en daarmee moest hij nu ook al in sectie 1 lossen). In ieder geval eindelijk een acceptabel resultaat. Als ik zo naar de sprintgeneratie kijk, is die iets minder dan in het verleden, dus van de volgende rit verwacht ik niet heel veel.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 20, 2018, 02:55:27 pm
In winderige sprintrit, vlak met wat verkeersheuvels, staat op het programma. We hebben volgens mij niet een heel goede sprintgeneratie dus de verwachtingen zijn niet hoog. Het is wel een korte rit en dat vindt onze kopman Rutte wel fijn, dus misschien dat er toch nog wat inzit In de Franse zon, waar het een lekkere 23 graden zal zijn.
(http://www.cyclingforfun.org/cff/etapas/corvelltour.jpg)

Selectie
Karsten Rutte (Shopitos_Cycling, 22) Kopman
Sjoerd Nelisse   (diogoimparavel, 22) Meesterknecht
Tristan De Breij (teamaljarafe, 22) Knecht
Rogier Verlaat    (Pizzaboys, 22) Vrije rol
Marco Donner   (almazulprocyclingteam, 22) Knecht
Auke Slik    (WinterIsComing, 21) Knecht
Max Gorter (TurronesIsBack, 21)  Stagiar
Roelof Zijlaard    (FCNibbixwoud, 20) Stagiar
Aaron Blaak (Drollevangers, 22) Warm rijder voor tijdrit volgende week

Historie
Twee seizoenen geleden was Nelisse kopman in de vlakke sprintrit bij U21. Hij werd toen 6e. Rutte en Donner hadden toen een vrije rol wat niet goed uitpakte, ook Gorter en De Breij waren er toen bij. Nelisse, Rutte en Slik waren er ook vorig jaar bij bij de U23 in de sprintrit. Toen zat er niet meer in dan een 11e plaats voor hun kopman.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 23, 2018, 09:44:59 am
Een duidelijk geval van gegokt en verloren. We kozen ervoor om in sectie 2 en 3 waaiers te trekken. De enige kanshebber die we daar losten was echter vrije rol Verlaat. Op zich zat ik wel met de kopman in de groep van 41 in sectie 4, maar ik zie nu dat hij iets te hard heeft gereden en dus de man met de hamer tegenkomt (13324, niet goed geteld)  :-[ :o. Alweer de tweede kostbare fout van het seizoen, gaat lekker  :-\ :(
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 28, 2018, 10:32:26 am
We rijden deze week de tijdrit in Duitsland:
(http://cyclingforfun.org/cff/etapas/bad.jpg)

Het voordeel is dat ik deze rit geen fouten kan maken in de tactiek. De selectie is alsvolgt (ben nog op zoek naar een 9de man)

Aaron Blaak   Drollevangers   22   
Rogier Lievens   Absyntt   22      
Cor VanDijk   Drollevangers   22         
Aaron Schouten   Drollevangers   22      
Jonathan Ouwens   FacHaBortoLo   21      
Vincent Sleeman   ChronoTony   21      
Melvin Haverschmidt   DreamHUNter   20      
Rienk Bentinck   Shiro_Lions   19   

En ook dit keer een terugblik na 2 jaar geleden bij de U21:
Blaak werd toen 4e en ook Lievens en VanDijk reden toen in de punten (11e en 12e). Schouten, Ouwens en Sleeman waren er toen ook bij

Vorig jaar bij de U23 waren er 2 tijdritten, een proloog, waarin VanDijk 20e werd en Lievens Blaak en Ouwens ook meereden. En een vlakke tijdrit waarin Blaak 16e werd als 2e 21 jarige, ook Lievens, VanDijk, Schouten en Ouwens reden toen mee. Vorig jaar werd trouwens Ouwens 11e en 12e in tijdritten bij U21.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: Vos on April 28, 2018, 12:47:44 pm
(ben nog op zoek naar een 9de man)
Dorus VandenHeuvel (20) wil heel graag Belg-af zijn zodat hij eindelijk wél een NT tijdrit kan rijden. Hij stelt een zeer snelle 1-dag durende naturalisatie-procedure voor zodat hij Nederlander wordt en in jouw selectie opgenomen kan worden.  ;)
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 29, 2018, 10:40:03 am
(ben nog op zoek naar een 9de man)
Dorus VandenHeuvel (20) wil heel graag Belg-af zijn zodat hij eindelijk wél een NT tijdrit kan rijden. Hij stelt een zeer snelle 1-dag durende naturalisatie-procedure voor zodat hij Nederlander wordt en in jouw selectie opgenomen kan worden.  ;)
Je bent net te laat want Marnix VanOstade (jspl, 21) is net met de ICE aangekomen in Duitsland.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on April 30, 2018, 05:22:56 pm
Blaak slechts 12, Lievens 16e en VanDijk 22e. Minder dan ik had verwacht en veel minder dan gehoopt.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 04, 2018, 12:53:07 pm
Een kasseiheuvelrit, niet heel spannend:

(http://www.cyclingforfun.org/cff/etapas/lincoln.jpg)
Het is jammer genoeg warm en niet winderig (wat een aantal renners beter hadden gevonden)

Selectie
De selectie. We hebben een kopman die er bovenuit steekt, de rest mag hem zo lang mogelijk proberen bij te staan:

Tjerk Zevenbergen   Gloucester   22
Tjerk Jaliens   WaterBoys   22   
Sep Grein   Remtygers   22   
Eddy Wagendorp   CTBF   22   Kopman
Stijn Biesheuvel   BetisCFF   21   
Jorrit Maas   Gloucester   21   
Gideon Dobbelman   Toblerone   20   
Nick Wiegel   Flakkee   20   
Alphons Steen   Grunn2018   19

Terugkijkend U21
2 seizoenen geleden werd Wagendorp 4e, Grein, Zevenbergen en Biesheuvel waren er toen ook bij. In de kasseiheuvelsprintrit werd Tjerk 6e.

Vorig seizoen evenaarde Biesheuvel de 4e plaats van Wagendorp met de hulp van Dobbelman en Maas.

Terugkijkend U23
Vorig jaar was Wagendorp ook al kopman en werd toen 2e en zijn knecht 15e. De enige renners van de huidige selectie die er toen bij waren, waren Dobbelman en Biesheuvel, dus waarschijnlijk werd er toen wel beter geknecht voor Wagendorp. Echter een jaartje ouder zou hij het mogelijk wel alleen aan moeten kunnen.

Ook hier trouwens een kasseiheuvelsprintrit en ook hier weer Tjerk die dit keer als knecht 25ste werd, jammer genoeg voor hem is er dit jaar alleen een heuvelsprintrit zonder kasseien.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 07, 2018, 08:34:47 am
Eindelijk eens een goede rit. Wagendorp was goed omringd, alhoewel hij in sectie 2 wel in groep 2 terecht kwam, wel samen met Biesheuvel, terwijl 5 andere in de kopgroep afstopte. In sectie 3 kwamen Biesheuvel en Wagendorp weer bij 3 andere knechten, terwijl Tjerk Zevenbergen en sterke Sep (Grein) in de kopgroep van 5 zaten. Hard meewerken deden ze niet: want de kopman kwam er aan. Die werd goed in de kopgroep afgezet en ging gelijk zelf er maar op kousenvoeten vandoor, terwijl Tjerk in de achtervolgende groep van 5 afstopte. In de laatste kilometers kwam de rest geen meter dichterbij en bouwde Eddy (Wagendorp) zijn voorsprong nog verder uit, zodat hij uitgebreid kon juichen. Tjerk wint nog de sprint van zijn groepje en wordt 12e. Een mooie dag dus  8)
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 11, 2018, 12:01:57 pm
Na de mooie overwinning hopen we dat goede resultaat een vervolg te kunnen geven in de sprintheuvelrit:
(http://cyclingforfun.org/cff/etapas/peniche.jpg)

Selectie:
Marco Donner   22   almazulprocyclingteam
Max Alberts   22   Angel_Casero
Mark Koolhaas   22   Martico
Tjerk Zevenbergen   22   Gloucester
Melchior Franssen   22   Stumpers63
Ed Bus   22   SPQR
Auke Slik   21   WinterIsComing
Ivo Tusveld   21   WYGRAM_to
Arjen Paauwe   19   Noldor

U21 2 jaar geleden
Toen had de sprintheuvelrit ook nog kasseien, ook toen was Max meesterknecht, maar Tjerk was de kopman en Marco meesterknecht en ook Ivo was erbij, Uiteindelijk werd Tjerk 4e en Max 23e

U21 vorig jaar
Vorig jaar werd er een soortgelijke rit gereden bij U21, Stijn Biesheuvel was toen kopman en kreeg Auke en Ivo mee, maar wist pas 15e te worden.

U23 vorig jaar
Een rit met ook kasseien, waar Tjerk als meesterknecht 25ste werd. Voor de rest anders dan de huidige rit, dus geen andere van de selectie waren er toen bij.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 13, 2018, 08:53:29 pm
Zonder kasseien zat er geen topprestatie in, maar met een 9e en 20e plaats (Donner en Franssen) kan ik leven, mogelijk had iets agressiever de heuvels over 1 tot 3 plaatsen kunnen schelen, maar dat weet je nooit.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 20, 2018, 09:59:13 am
Franse vlakke kasseien staan deze week op het programma en dat moet ons wel liggen volgens mij, zeker ook omdat het geen lange rit is:

(http://cyclingforfun.org/cff/etapas/roubaixtour.jpg)

De selectie
August Vermeltfoort   22   ADOLF97            Kopman
Harrie Zoontjes   22   CobbleCrushers Meesterknecht
Mart Barendrecht   20   CobbleCrushers Meesterknecht
Edward De Mul           21   Tomates_de_la_Huerta Vrije rol
Ernst VanGelder   22   FCNibbixwoud    Knecht
Tjerk Zevenbergen    22   Gloucester         Knecht
Henri Langeveld   21   Euskadi2017      Knecht
Matthias VanBegen   21   Tomates_de_la_Huerta Knecht
Alphons Steen           19   Grunn2018         Stagiair

Seizoen 35 U21
Toen won Vermelfort en wist Zevenbergen 11de te worden. VanGelder, Zoontjes, De Mul, Langeveld en VanBegen waren er toen ook bij.

Seizoen 36 U21
De Mul werd in een winderige rit 8e, VanBegen 9e, Barendrecht 17e en Langeveld 20e (2 hier afwezige renners werden nog 14e en 18e).

Seizoen 36 U23
Vorig jaar werd precies dezelfde rit gereden. Vermelfort was toen ook kopman en werd 9e. Zoontjes, de Mul en Barendrecht waren er toen ook bij.

Seizoen 37 U21
Vorige week werd bij de jongste categorie al over de kasseien gedokkerd. Barendrecht en Steen waren daarbij. Barendrecht werd in een millimeter sprint verslagen en werd 2e. Steen kwam er in de sprint van zijn groep niet aan te pas en werd 34ste.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 26, 2018, 01:05:11 pm
We eindigen het seizoen met een heuvelklim rit met halverwege de Mont Ventoux
(http://cyclingforfun.org/cff/etapas/loriol.jpg)

Selectie
Ben Stolwijk   FCNibbixwoud   22
Seth Peters   Martico   22 Kopman
Stijn Zandstra   Oldboys_Club   22
Daniel Scheltema   Hardforks   21
Midas Reigersman   Tegueste   21
Roy Roossen   marijntjesteam   21
Bart Alberts   Sacido   20
Lucas Coenen   UniãoDaMadeira   20
Levi Akkermans   Escuredoteam   19

Het eindklassement gaat deze generatie na de winst bij U21 niet halen, ergens in de afgelopen 2 jaar is het toch minder gegaan qua ontwikkeling (en een enkel foutje van de bondscoach helpt ook niet mee. We staan 9e in het landenklassement en hebben 1 overwinning gehaald en daardoor staat Eddy Wagendorp op de 10e plaats in het individuele klassement.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 27, 2018, 08:47:37 pm
Tweede ondanks een gebrek aan knechten, dat doet je denken of er niet net iets meer in had kunnen zitten, maar zo is dit seizoen. Ook nog een 20e plaats als extraatje van Reigersman. De rit werd trouwens gewonnen door een 21jarige, onthoud de naam Gédéon Zola, die reed namelijk ook bijna de hele rit voorop (in elke sectie 1e op sectie 4 na, toen hij op 2 seconde reed).

We worden uiteindelijk 7e, als ik net iets minder foutjes had gemaakt was misschien plaats 4 mogelijk geweest, maar het podium bleed voor de U21 kampioenen van 2 jaar terug geen haalbare kaart.
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: FlandriaFussion on May 27, 2018, 09:01:22 pm
Tweede ondanks een gebrek aan knechten, dat doet je denken of er niet net iets meer in had kunnen zitten, maar zo is dit seizoen. Ook nog een 20e plaats als extraatje van Reigersman. De rit werd trouwens gewonnen door een 21jarige, onthoud de naam Gédéon Zola, die reed namelijk ook bijna de hele rit voorop (in elke sectie 1e op sectie 4 na, toen hij op 2 seconde reed).

We worden uiteindelijk 7e, als ik net iets minder foutjes had gemaakt was misschien plaats 4 mogelijk geweest, maar het podium bleed voor de U21 kampioenen van 2 jaar terug geen haalbare kaart.

Good job today ;)
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: Vos on May 27, 2018, 09:05:52 pm
Je hebt hele mooie seizoenen als jeugd-BC gedaan, WVA, mijn complimenten.  8)
En ik had ook zo een beetje verwacht dat het dit seizoen weer tussen Nederland en Australië zou gaan (net als bij de u21 twee seizoenen geleden), en eigenlijk zelfs verwacht met afstand tot de overige landen.
Australië deed het ook al niet zo best vergeleken met toen, maar kwam nog terug de laatste paar races en werd 4e.
Merkwaardig, maar diverse oorzaken ; inderdaad tactiek, maar ook wedstrijd schema, talent rating en misschien zelfs wel weer icoontjes. Maar de belangrijkste oorzaak kan zijn hoe goed de manager een renner getraind heeft in de afgelopen 2 seizoenen en dat heb je als BC natuurlijk ook al niet in de hand.
Het zou dus kunnen dat de managers van de Nederlandse en Australische talenten hun niet zo best getraind hebben.
Afijn, je hebt een mooie afsluitende u23 NT race gereden met een 2e plaats én 2 plaatsen gestegen in het landenklassement.
Hopelijk kom ik je in de toekomst nog een keer tegen als concurrent BC, altijd meer fun dan.  :)
Title: Re: [U23] Seizoen 37
Post by: WVAchteruit on May 28, 2018, 07:47:42 am
Dank je Vos. Ik vermoed dat de generatie na die van vorig jaar ook gewoon erg goed was bij sommige landen, want in een aantal ritten scoren 21 jarige erg goed en inderdaad mogelijk zaken als talent en ik herinner me dat er sprinters met weinig aggresiviteit waren, die op hun 20ste dat met andere stats kunnen compenseren, maar hoe ouder je wordt, hoe minder dat kan.