Author Topic: Draft-rekruteren  (Read 1935 times)

B.E-L

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1984
  • kamikazepiloten
    • View Profile
Draft-rekruteren
« on: August 29, 2016, 10:42:13 am »
1. Er zijn ongeveer 8000 draftrenners en er zullen er per dag ongeveer 1500 van rijden.

2. In de draft rijden niet alle renners elke dag.

3. De ritten veranderen elke dag willekeurig.

4. De renners rijden zonder bonussen. Klimaat bonussen hebben geen invloed.

5. Een renner zal niet alleen deelnemen aan ritten op zijn eigen terrein, maar hij zal ook deelnemen aan andere type ritten.

6. Uitslagen uit het verleden zijn niet zichtbaar. Je zal de resultaten iedere dag moeten bekijken.

7. Het is niet mogelijk om draftrenners op te zoeken op naam. NOTEER DUS HUN IDENTIFICATIENUMMER!

8. Je krijgt slechts een indicatie van hun vaardigheden te zien.

9. Een ster betekent dat de genoemde vaardigheid tussen 0 en 20 ligt, twee sterren betekent tussen de 20 en 40, drie sterren tussen 40 en 60 en vier sterren betekent 60 en 80.

10. Je kan in totaal 5 renners volgen en je kan 5 boden uitbrengen. Echter je kan per draftronde maar één renner contracteren.

11. De renners zullen worden vastgelegd na de ritten 32, 65, 92 en op het einde van het seizoen na de laatste rit van het jaar.

12. De renners zullen verdwijnen na iedere draft ronde. Elke ronde worden 8000 nieuwe renners gegenereerd. Degene die geen team vinden zullen verdwijnen.

13. Het moment dat je een renner aanneemt via de draft zal hij 19 worden.

14. Wanneer je een renner aantrekt tijdens de laatste draftronde van het seizoen zal deze renner 19 worden aan het begin van het volgende seizoen. Let dus goed op! Dit is de beste ronde om draftrenners te volgen.

15. Je kan tweemaal per dag een renner rekruteren. Dit kan direct na iedere race.

16. Wanneer je vergeet om na een race een renner te rekruteren en de volgende race is al gereden kan je na die race niet twee renners rekruteren.

17. Eenmaal per dag kan je ook je internationale scout inzetten. Dit gaat automatisch waarbij je zelf actief land en specialisme moet aanklikken.

18. De aankoop van een draftrenner en internationale scout worden gedaan voor de transfermarkt, houdt hier rekening mee.

19. Alle vaardigheden hebben cijfers achter de komma. Bijvoorbeeld, wanneer je ziet dat een renner de waarde 60 heeft op heuvels dan kan deze waarde ergens liggen tussen 60,00 en 60,99 (dit is geldig voor alle renners incl draftrenners, gerekruteerde renners of renners die je aangetrokken worden via de internationale scout).

20. Het maximale salaris is 860.