Author Topic: U21 Landsholdet  (Read 39469 times)

Timidus

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1600
  • View Profile
Re: U21 Landsholdet
« Reply #1050 on: November 10, 2017, 08:29:13 am »
Det er faktisk et helt flot kuld, vi har her. Laveste explosivitet er 57 - de fleste ryttere har også andre evner med, og især har vi nogle spændende bakkebrosten folk (desværre har vi ikke det rene traditionelle bakkebrosten løb, men et bakkebrosten med fokus på brosten, og så bakkebrosten-sprint løbet). En del har i stedet bjerg med, så alt i alt er det faktisk mange spændende folk, omend dette løb generelt ikke er deres bedste kop the.

Det eneste ærgerlige: Krøyer har den tredjelaveste bakkeevne - han er skabt til løbet, og det ligner, han trænes godt, men han er lidt sentudviklet :-) Den er dog ikke værre end, at han ender som kaptajn. Hahn + Føhns får frie roller, og så håber jeg på et godt resultat - tror den lave hovedevne gør, top3 eks. bliver svært, men håber på noget tæt på det.


Sebastian Krøyer   20   63,80
Gunnar Hahn   20   63,16
Lars Grünfeld   20   62,20
Christoffer Landmose   20   61,54
Lars Føhns   20   60,44
Alfred Bonde   20   60,30
Jannik Arenfeldt   20   58,98
Ivan Bech   20   58,68
Jonny Brøndsted   20   57,10

Timidus

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1600
  • View Profile
Re: U21 Landsholdet
« Reply #1051 on: November 13, 2017, 11:45:59 am »
Det blev til sejr - yderligere to i pointene, og 3 tæt på - det viser lidt om bredden, og vel at mærke i ét løb, der reelt ikke sad helt i skabet til i hvert fald bredden.
Det betyder også vi ligger 1'er i Landeranglisten - dog med masser af forfølgere tæt nok på til vi hurtigt kan ryge ud af top3 - og det ligner ikke det bliver os, der går fra de drønvigtige enkeltstarter med 500-600 point - men vi går heller ikke pointløse fra nogen af dem skulle jeg mene, medmindre der ryger ryttere væk.

Har lige opdaget, at Krøyer (altså kaptajn og vinder i går) trænes som bakkesprinter tydeligvis :P Det er faktisk ganske fint - det er nok reelt der han har størst potentiale på den lange bane i hvert fald, selv om hans flad vej er lidt lav fra start. Men holder stadig på, det her løb er tæt på skabt til ham, men klart - sejren havde været lettere med træning i bakker ;-)

Næste søndag gælder det bjergene. Jeg synes det ser fornuftigt ud igen, skulle jeg mene. Desværre med stærk vind, og jeg føler aldrig jeg har været venner med vind. Jeg venter med at udtage til, der er trukket lidt flere 19-årige dog :-) Men jeg lugter fine chancer for metal igen, ud fra det krævede niveau i de seneste to løb. Timidus er blevet noget mere optimist, end ved sæsonstart :-)

Status på 19 årige
Siden sidste har vi fået et par yderligere spændende ryttere:

Calle Fogtlund - flad bakkerytter. Men mangler nedkørsel + udholdenhed for virkelig at være interessant, men på en flad bakkeetape, kan han blive vildt skarp! Til de bakkeløb vi ser oftest, mangler vi så absolut stadig noget.

Henrik Alsing - bedste bud på bakkebrostenrytter, og ikke nødvendigvis ringe. Dog heller ikke bedre end, jeg frygter han kan blive svær at afsætte for TBW, også fordi explosiviteten er så stor en katastrofe, han er ubrugelig på den lange bane. Men den mest spændende rytter i disciplinen (i hvert fald udover tidligere nævnte Ginnerup, der mere er bjergrytter)

Denni Ratchke - tålelig flad brosten rytter. Mangler udholdenhed, men har til gengæld explosivitet. Kan sagtens blive skarp, men hvis der ikke er mange der træner brosten, er han også på vippen til at være svær at afsætte - der er plads til en bedre kaptajn, men han er på et niveau, hvor der med brostenstræning kan scores fine point, vil jeg mene. Og den høje explosivitet gør, han imo. også er relevant på en længere bane.

Hvis ellers Ratche er afsat, vil jeg mene det er bakkedisciplinen og bakkebrosten, vi stadig står svagest i - da Alsing ikke er bedre, og Fogtlund er for nichéløbsorienteret. Men generelt er det kun i sprint, vi er rigtigt godt tilfredse med de bedste ryttere. Til gengæld er der - hvis rytterne afsættes - ikke længere noget, jeg synes er 100 % katastrofe (omend der stadig mangler hjælpere i det meste) - det ligner dog også der kommer spændende ting i draften - især en bakkerytter, og TT'eren ser spændende ud, og der er flere derudover, vi ved så lidt om, de stadig er spændende ;-) Få gerne updatet :D
« Last Edit: November 13, 2017, 03:15:22 pm by Timidus »

Timidus

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1600
  • View Profile
Re: U21 Landsholdet
« Reply #1052 on: November 16, 2017, 09:55:38 am »
Så er det tid til grimpeuer. Jeg kører med Rønholt som kaptajn. Han er fin, men ligesom sidste uge mangler vi lidt hovedevne, og jeg tror knap så meget som i sidste uge på tingene  ;D Ikke desto mindre må vi jo hellere jagte en top3 igen :P Svarre kørte en 2. plads hjem på PPMDM etapen, og jeg vil ikke mene den her etape burde passe os dårligere - da Rønholt samtidig har ramt 2 vejrikoner, ser det nok egentlig lovende ud - hører evt. gerne input til taktikken i lyset af de tre pinde vind, som jeg altid hader.

Vi har et fint bredt kuld - den sidste plads var lidt svær at besætte, og i sidste ende valgte jeg, at det var bedst at give pladsen til den pt. mest lovende 19-årige. Men der er afgjort plads til forbedring - hans niveau vil er under top5 af de udtagne her, og ca. omkring Pihl og Marcuslund, vil jeg mene - hvis han trænes fint. Til gengæld har han så også 3 vejrikoner (begge i øvrigt ramt denne gang)

Men niveauet ER bredt og højt, flere har igen lovende bakkeevne med - dog har ingen rigtigt explosivitet med, omend Marcuslund har lidt. Rutinen er dog ærgerlig - kun to har 5+ rutine, mens resten har 3 eller mindre - og det er for sløvt på den lange bane - jeg vil ikke skrive for meget om rutine denne sæson dog. Vi er alle bevidste om det, og især på U21 er det uundgåeligt, at rutinen halter i truppen.

Gustaf Rønholt   20   64,99
Theis Falk   20   64,12
Nickolai Svarre   20   63,96
Gunnar Rath-Friis   20   63,02
Renè Rytke   20   62,65
Bo Havshøj   20   62,38
Oscar Pihl   20   62,04
Kasper Marcuslund   20   60,52
Freddy Fuglsang   19   56,91